no_indent
 

Delen

Veelgestelde vragen Afdrukken E-mailadres

 

Op deze pagina staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Opties / boekingen / voorwaarden

 

Wat zijn de openingstijden?

Wij zijn zeven dagen per week geopend van 8.30 - 22.30 uur. Als er geen groepen zijn kan het zijn dat er niemand in het pand aanwezig is.

Wat is een dagdeel?
Elke dag heeft drie dagdelen. Ochtend van 8.30 - 12.30 uur, middag van 13.00 - 17.00 uur en avond van 18.30 - 22.30 uur. Waar mogelijk gaan wij flexibel met deze tijden om. Het is sowieso altijd mogelijk om 's morgens eerder te komen indien gewenst.

Zijn jullie ruimtes ook per uur te huur?
Nee. Alle ruimtes zijn alleen per dag of dagdeel te huur. Uit de praktijk is gebleken dat als we een ruimte bijvoorbeeld twee uur verhuren, we de rest van het dagdeel niets meer kunnen met de ruimte.

Ik wil van 10:00 tot 14:00 uur huren; is dat één dagdeel?
Nee. Dit zijn twee dagdelen. Er kan namelijk geen groep meer komen voor 10:00 uur en het gebeurt ook zeer zelden dat een groep 's middags pas om 14:30 uur wil starten. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om twee dagdelen te berekenen. Waar mogelijk zijn wij hier wel coulant in.

Tot wanneer kan een optie blijven staan?
Opties zijn altijd vrijblijvend en deze kunnen blijven staan totdat iemand anders de betreffende ruimte op hetzelfde moment wil huren. Ongeveer twee weken van tevoren informeren wij of al bekend is of de optie doorgaat.

Hoe zijn de annuleringsvoorwaarden geregeld?
Tot twee maanden van tevoren is het mogelijk om een boeking kosteloos te annuleren. Binnen twee maanden bedragen de kosten 30%, 50% of 100% van het factuurbedrag, afhankelijk van het moment waarop de annulering plaatsvindt. De volledige versie van de annuleringsvoorwaarden staat hier.

Is de ruimte te huur voor feesten?
Nee. Er ligt vloerbedekking in onze ruimtes en wij hebben geen feestvergunning. Voor een feestwerfkelder kun je informeren bij De Grote Catacomben.


Apparatuur


Hebben jullie wifi?

Ja. Wifi is er en is gratis. Het draadloos netwerk moet wel aangezet worden, dus graag van tevoren even melden als je er gebruik van wilt maken.

Wat voor apparatuur is er aanwezig?
Wij hebben flipovers, beamers, projectieschermen, laptops en muziekinstallaties.

Waarom wordt de apparatuur apart berekend?
Wij houden onze tarieven zo 'kaal' mogelijk. Hierdoor betaal je alleen voor wat je gebruikt. Als we de apparatuur in de huurprijs verdisconteren, betalen klanten die geen gebruik maken van de apparatuur er wel voor. Dit vinden wij niet correct.


Bereikbaarheid


Is er parkeergelegenheid?

Wij adviseren de parkeergarage Springweg. Deze bevindt zich op 5 minuten lopen van Lazuli.
Ook is op onze website een kaartje te vinden met de verschillende parkeergebieden en bijbehorende tarieven.

Hoe ver is het vanaf het station?
Het is ongeveer 12 minuten lopen vanaf het station naar Lazuli. Een kaartje met wandelroute vind je hier.


Catering


Kan de lunch ook vegetarisch zijn?

Zeker kan dat. Onze soepen zijn altijd vegetarisch. Vlees en vis zetten wij apart neer. Wij merken dat er sowieso minder vlees gegeten wordt en op verzoek laten we het helemaal weg.

Serveren jullie ook avondeten?
Veel klanten nemen de lunch, bestaande uit huisgemaakte soep, luxe broodjes, fruit en melk als avondeten. Daarnaast hebben we standaard een koud buffet op ons menu staan, bestaande uit verse quiche, pastasalade, groene salade, stokbrood, olijven, tapenade, kruidenkaas. Eventueel kunnen de quiches ook warm geserveerd worden. In overleg zijn er ook andere maaltijden mogelijk.

Mag ik zelf eten meenemen?
Doorgaans verzorgen wij overdag de catering. In overleg is het voor kleine zelfstandigen of bij weekendboekingen mogelijk om de catering zelf te verzorgen.

Scheiden jullie het afval?
Voor zover mogelijk doen wij dat. Glas, papier en plastic worden gescheiden. Hier zijn overal speciale afvalbakken voor. Het GFT wordt in de binnenstad van Utrecht niet opgehaald.

e-max.it: your social media marketing partner
 
no_indent