Bezieling in je loopbaan Afdrukken E-mailadres


ItipVoor wie?

Het ITIP heeft dit groepstraject ontwikkeld voor mensen die op een keerpunt staan in hun loopbaan. Dit kan gaan om het vinden of scheppen van nieuw werk, of om de vraag hoe je op een andere manier invulling wilt geven aan je bestaande werk. We helpen je om tot nieuwe bezieling te komen en zo concrete keuzes te maken naar ander werk, of een andere manier van werken.

e-max.it: your social media marketing partner
Lees meer...
 
Energetische APK Afdrukken E-mailadres

Een groot energetisch onderhoud in de herfst onderweg naar de winter. Op vijf avonden in november en december kun je ontspannen en opladen.

Dit aanbod is voor degene die weer eens vol energetisch werk wil beleven. Degene de behoefte voelt om het energetisch werk in het dagelijkse leven toe te passen, maar hier niet altijd in slaagt.

e-max.it: your social media marketing partner
Lees meer...
 
Laat je kennen Afdrukken E-mailadres

 

2015-03-01 klein logo voor in mail handtekeningvijf avonden voor jongvolwassenen; 17-25 jaar

Stoer, stil, populair of afstandelijk... hoe je ook doet, vaak komt het voort uit het idee: Ik laat me niet kennen! Als ik vertel hoe ik me voel, wat ik heb meegemaakt, wat ik werkelijk denk... dat begrijpen ze niet en ze zullen me links laten liggen. Zo is vaak de gedachte en soms is dat ook de ervaring. Soms weet je niet wat er in jezelf omgaat.
Je voelt tijdens deze vijf avonden hoe fijn het is als je jezelf juist wel laat kennen. Je gaat meer voelen, je maakt contact en er ontstaat verbinding. Je gaat meer en meer jouw eigenheid ervaren. Ook zal blijken dat je veel meer gemeen hebt met anderen dan je denkt. Dat lucht op.
Tijdens deze avonden nodigen we je in alle vrijheid uit: laat je kennen...

e-max.it: your social media marketing partner
Lees meer...
 
Mindfulness Afdrukken E-mailadres

caroline2
Mindfulness is de techniek om met aandacht te leven. Met mindfulness leer je bewust omgaan met spanning en stress. Je leert vaker een stapje terug te doen. Het leven wordt makkelijker en voelt rijker aan.

e-max.it: your social media marketing partner
Lees meer...
 
Neoklassieke Hypnotherapie Afdrukken E-mailadres

 

bivtHet Bijscholing instituut voor Therapeuten verzorgt deze training in de middenzaal van Lazuli.

Binnen de hypnotherapie worden standaard drie deelgebieden onderscheiden: Klassieke-, Neoklassieke- en Moderne Hypnotherapie. Het woord hypnose is door de negentiende-eeuwse arts James Braid geïntroduceerd en is afgeleid van het Griekse woord ‘hypnos’, dat ‘slaap’ betekent. Het woord is echter misleidend en niet goed door Braid gekozen omdat de toestand van hypnose geenszins een slaaptoestand is. Over het algemeen zijn we ons tijdens een hypnose-sessie namelijk goed bewust van wat er met ons gebeurt en ook na de sessie kunnen we ons de meeste dingen herinneren die we tijdens hypnose hebben meegemaakt.

e-max.it: your social media marketing partner
Lees meer...
 
Training voor autisme-coaches: Balans-Methode Afdrukken E-mailadres

 

ontdekautismeOntdek Autisme verzorgt deze training in de grote zaal van Lazuli.

Leer te coachen op angst, rust in het hoofd en emotionele blokkades. Hoor je ook vaak de uitspraak: ‘mijn hoofd is zo vol?’. Leer hoe je je eigen gedachten kunt opruimen, zoals je bijvoorbeeld thuis je kleren opruimt in je kast. Door het zelf te ervaren kun je het zelf in je werk ook inzetten. Angsten en emoties lijken soms ongrijpbaar. Als coach zoek je naar manieren om de persoon met autisme hier goed mee te kunnen ondersteunen.

e-max.it: your social media marketing partner
Lees meer...
 
Werken met de Levensfasen Afdrukken E-mailadres

dagboek-van-de-ziel-cover

Het grote verlangen dat met iedere geboorte aan ons wordt meegegeven, is om het unieke van onze ziel tot uitdrukking te brengen en vorm te geven op aarde. Dit verlangen vervullen is onze levensopgave.'Dagboek van de Ziel, blz.18

Algemeen
In deze eenjarige opleiding ontdek je hoe je het kader van de levensfasen op een creatieve manier kunt gebruiken. Kennis van de thematiek in de verschillende levensfasen is bijzonder waardevol voor het werken met mensen. Zij geeft een praktisch, positief en rijk kader om in gesprek te gaan, en mensen te helpen hun potentieel te verwezenlijken.

e-max.it: your social media marketing partner
Lees meer...
 
Zen Cirkel Afdrukken E-mailadres

 

izenVoor wie zijn leven wil onderzoeken en zijn zen weg wil verdiepen, biedt zen meester Maurice Knegtel in samenwerking met Lazuli zen-bijeenkomsten aan.

In deze bijeenkomsten wordt er gezamenlijk zen meditatie beoefend, is er de mogelijkheid tot groepsgesprekken en individuele begeleiding (daisan), en wordt er per bijeenkomst een thema besproken uit de boeddhistische traditie, de zen canon, of een thema dat door de deelnemers zelf naar voren wordt gebracht.

e-max.it: your social media marketing partner
Lees meer...
 


Nieuwsbrief

no_indent